Alan Çalışması Dersine Yönelik İşbirliği Toplantısı Gerçekliştirildi

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık dördüncü sınıf öğrencilerinin 2020-2021 akademik yılı bahar dönemi RPD Alan Çalışması dersinin yürütülmesine yönelik toplantı, bölüm öğretim üyelerinin ve Bartın İl merkezinde görev yapan okul psikolojik danışmanlarının katılımıyla 05.03.2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda okul rehberlik servislerinde uygulamalı olarak yapılması gereken dersin,  pandemi koşullarında en etkili ve verimli şekilde nasıl yürütülebileceği ile uygulamada izlenecek esaslar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerimizin uygulama kapsamında edinecekleri deneyimi iyileştirmek adına işbirliği sağlandı.

Toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülsun ŞAHAN, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sinem TARHAN, Dr. Öğr. Üyesi Bilge SULAK AKYÜZ, Dr. Öğr. Üyesi Eda ÇÜRÜKVELİOĞLU KÖKSAL, Dr. Öğr. Üyesi Eyüp ZORLU, Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS ve Arş. Gör. Muhammed Enes KESKİNKILIÇ katıldı.

Toplantıya katılarak bizlere destek veren başta dekanımız, dekan yardımcımız ve bölüm başkanımız olmak üzere tüm öğretim üyelerimize ve okul psikolojik danışmanlarına teşekkür ediyoruz.