SCImago 2022 "Eğitim" Konu Alanı Sıralamasında Üniversitemiz Türkiye'de 13, Dünyada ise 520. Sırada Yer Aldı

Türkiye'den 79, dünyadan 1973 üniversitenin dahil olduğu SCImago 2022 "Eğitim" konu alanı sıralamasında Üniversitemiz Türkiye'de 13, dünyada ise 520. sırada yer aldı.

Kalite ve sürdürülebilir gelişmeyi kendine hedef edinen, mezun veren tüm programları akredite olan Fakültemizde çözüm odaklı bir yaklaşımla bilime, toplumsal sorunlara ve bölgesel kalkınmaya yönelik araştırma, uygulama ve projeler geliştirmeye devam ediyoruz.