Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 1. Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı lisans programı 1. sınıf öğrencilerimize Eğitim Bilimleri Bölümümüzün Öğretim Elemanları Arş. Gör. İhsan Çağatay ULUS, Arş. Gör. Eda ÇÜRÜKVELİOĞLU KÖKSAL ve Arş. Gör. Ömer YILMAZ tarafından oryantasyon eğitimi verildi.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimize etkinlikte, Bartın kenti, Bartın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı hakkında verilen bilgilerin yanı sıra üniversite yerleşkesi, sosyal olanaklar, Öğrenci Bilgi Sistemi, ders kayıtları, öğrenci danışmanlığı, öğrenci ödev ve sorumlulukları konusunda da bilgilendirme yapıldı.