Ölçme Değerlendirme Haftası Kapsamında Hizmet İçi Eğitim Kursu Açılış Programı Gerçekleştirildi

Ölçme Değerlendirme Haftası kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Bartın Üniversitesi iş birliğiyle öğretmenlerin hizmet içi eğitimine yönelik düzenlenen kursun açılış töreni gerçekleşti. Açılış törenine Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Erdi ŞİMŞEK, İl Millî Eğitim Müdürü Oğuzhan ACAR, öğretim elemanlarımızdan Doç. Dr. Beyza AKSU DÜNYA, Dr. Öğr. Üyesi Sema SULAK GÜZEY ve Dr. Öğr. Üyesi Esra SÖZER BOZ katıldı.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Sadri ŞENSOY ve Millî Eğitim Bakanlığı Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Sibel ŞATANA açılış törenine çevrim içi bağlanarak öğretmenlere hitap etti ve başarı dileklerinde bulundu.