Öğretim Üyemiz Gülsün ŞAHAN'ın Meslek Liseli Kızlara Destek Eğitimi Projesi Tamamlandı

Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Gülsün ŞAHAN'ın yürütücüsü olduğu Bilimsel Araştırma Projesi sona erdi.

Şerife Bacı Kız Meslek Lisesinde öğrenim gören öğrencilere yönelik verilen eğitim kapsamında ergen psikolojisi, medya okuryazarlığı, insan hakları, demokrasi, meslek eğitimi ve girişimcilik konularında öğretmenler ve öğrenci velileri de bilgilendirildi. 13 Kasım 2018 tarihinde başlayan proje, 25 Aralık 2018'de başarılı bir şekilde tamamlandı. Projede yürütücü olarak görev alan Dr. Öğr. Üyesi Gülsün ŞAHAN'ın yanı sıra Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül TURAL ile bölümüz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalından  Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN,  Eğitim Programları ve Öğretim Ana BilimDalından ve Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Duman, ve Hacettepe Üniversitesinden Arş. Gör. Dr. Onur YILMAZ araştırmacı olarak yer aldılar.