Minik Kalplerle El Ele

Film başlıyor, yerlerinizi alın!

Dr.Ögr. Üyesi Murat Debbağ ın danışmanlığında "Minik Kalplerle El Ele" projemiz devam ediyor. Bu hafta, Mika-Der Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklarımızla film izleme etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımızla birlikte izlediğimiz “Ters Yüz” filmi, ana karakterin hayatı üzerinden 5 temel duyguyu anlatıyor. Olumlu duygular kadar olumsuz duyguların da varlığını kabul etmemiz gerektiği mesajını veren bu eğlenceli animasyon filmi ile çocuklarımıza duygularının farkına varmalarını, onları kontrol edebilme becerisi kazanmalarını ve filmin verdiği mesajı anlamalarını sağlamaya çalıştık.

• PDR Programı Öğrencimiz Selin PİRİ Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi (PDOK) Temsil Heyeti Dış İlişkiler Sekreterliğinde Göreve Başladı