Minik Kalpler ile El Ele

Bu etkinliğimiz hem eğlenceli hem de geliştirici…

Dr. Öğr. Üyesi Murat Debbağ danışmanlığında yürütülen Minik Kalpler ile El Ele projesi kapsamındaki bu etkinliğimizde 13 Mayıs 2022 tarihinde 16.00-18.00 saatleri arasında, Bartın Mika-Der Çocuk Evleri Sitesi’ndeki minik kalplerimiz ile birlikte zeka ve sokak oyunları oynadık. Önce satranç ve mangala gibi zeka oyunları ile çocuklarımızın bilişsel gelişimlerini desteklemeyi ve analitik düşünmelerine katkı sağlamayı amaçladık. Daha sonra ise voleybol ve yakan top gibi sokak oyunlarıyla hem yorucu hem de eğlenceli dakikalar geçirdik. Bu oyunlar sayesinde çocuklarımızın psikomotor ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamaya çalıştık.

• PDR Programı Öğrencimiz Selin PİRİ Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi (PDOK) Temsil Heyeti Dış İlişkiler Sekreterliğinde Göreve Başladı