Mezuniyet Durumundaki Öğrencilerimizle Videokonferans Buluşması Yapıldı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programından bu akademik yılda mezun olacak öğrencilerimizle bir videokonferans uygulamasını kullanarak bir buluşma gerçekleştirdik. Dr. Öğr Üyesi İhsan Çağatay ULUS tarafından organize edilen ve geniş katılımla gerçekleşen buluşmaya Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Başkanı Doç. Dr. Sinem TARHAN, Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN, Dr. Öğr. Üyesi Bilge SULAK AKYÜZ, Dr. Öğr. Üyesi Eyup ZORLU, Arş. Gör. Dr. Çınar KAYA ve Arş. Gör. Dr. Eda ÇÜRKVELİOĞLU KÖKSAL ve mezuniyet durumundaki bütün öğrencilerimiz katıldı. Keyifli ve zaman zaman duygusal anlara sahne olan toplantıda katılımcıların tamamı paylaşımlarda bulunmuşlardır. Mezuniyet ve sonrasında ilişkin kimi konularda da bilgilendirme yapılan bu buluşmaya katılanlara teşekkür ederiz. Mezunlarımıza hayatta başarı ve mutluluklar dileriz.

• Mezunlarımızla "Yarının Işığında: Mezunların İyi Oluş Yolculuğu" Etkinliğinde Buluşuldu

• Bölümümüz Öğrencileri ve Akademik Danışmanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı

• Bölümümüz Öğretim Elemanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı