Kuşlar Aç Kalmasın

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik programı ikinci sınıf öğrencileri (Kader Tutar, Deniz Ekenoğlu, Damla Ünal, Fatih Küçükyalçın, Barış Uçar) Dr. Öğr. Üyesi Neslihan KÖSE danışmanlığındaki ‘’Çevreyi Koru, Geleceğini Koru’’ projemizde üçüncü hafta için planlanan ‘’Kuşlar Aç Kalmasın’’ etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Projemizin ana hedefi kapsamında atık karton, süt kutuları, plastik atıkları geri dönüştürmeyi amaçlayarak kuş yemliklerimizi bu atıkları kullanarak oluşturduk. İçerilerini kuş yemiyle doldurduk. Doğa için olabildiğince az atık bırakmayı hedefledik. Oluşturduğumuz kuş yemliklerini kuşların benimseyebileceği doğa ile iç içe yerlere yerleştirdik.