Kurum Deneyimi Dersinin Yürütülmesine Yönelik İşbirliği Ziyaretleri

Bölümümüz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD öğretim elemanları Doç. Dr. Sinem TARHAN ve Arş. Gör. Dr. Çınar KAYA 2019-2020 Bahar Yarıyılında yürütülmekte olan Kurum Deneyimi dersi kapsamında öğrencilerimizin yapacakları gözlem ve uygulamaların koordinasyonunun sağlanması amacıyla Bartın İlimizdeki çeşitli resmi kurumlara ziyaretlerde bulunmuşlardır. İŞKUR’da Şube Müdürü Aytekin DOĞAN ile; Bartın Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Şubesinde İl Müdürü Mahmut ŞAHİN ile;  Rehberlik Araştırma Merkezi’nde Müdür Gazi Kula ve Psikolojik Danışman N.Çağla KURTULUŞ ile, Bartın BİLSEM’de Müdür Yavuz ÇİÇEK ve Müdür Yardımcısı Halit HEZER ile bir araya gelerek, öğrencilerimizin ilimizin resmi kurumlarında Kurum Deneyimi Dersi kapsamında yürütecekleri faaliyetler hakkında bilgi alış verişinde bulunulmuştur.  İlimizin değerli yöneticilerine, üniversitemize ve eğitim fakültemize verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederiz.