Güneşli Günler Göreceğiz Çocuklar

Dr. Öğr. Üyesi Esra SÖZER BOZ danışmanlığında yürütülen "Güneşli Günler Göreceğiz Çocuklar" projesinin amacı, çeşitli faaliyetlerle ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin fiziksel ve ruhsal sağlıklarını daha iyi hale getirmek ve sosyal becerilerini geliştirmektir. Proje kapsamında 8.4.2022 - 20.5.2022 tarihleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Köy okulundaki öğrencilerin ihtiyaçları proje ekibinin gözlemleri ile belirlenmiştir. Tanışma etkinliği gerçekleştirilerek neleri yapmaktan daha çok hoşlandıkları, imkanları olsaydı neler yapmak istedikleri ortaya çıkarılmıştır. Bu sayede öğrencilerin hem onların sıkılmayıp keyif aldıkları hem de gelişimlerine katkıda bulunacak bir proje gerçekleştirmiştir.