Göreve Yeni Başlayan Öğretim Elemanlarımıza Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

Dr. Öğr. Üyesi Neslihan KÖSE Eğitim Bilimleri Bölümü Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Ana Bilim Dalında, Öğr. Görevlisi Berkan DEMİR Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalında göreve başladı.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sinem Tarhan, Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, Dr. Öğr. Üyesi İ. Çağatay Ulus, Dr. Öğr. Üyesi Eyup Zorlu, Dr. Öğr. Üyesi Eda Çürükvelioğlu Köksal, Arş. Gör. Dilek Aydın, Arş. Gör. Muhammed Enes Keskinkılıç, Arş. Gör. Havva Nur Taş’ın katılımı ile gerçekleşen oryantasyon etkinliğinde fakültenin, bölümün ve anabilim dallarıının yapısı, iş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğü hakkında bilgi verilmiştir. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Ünal ve dekan yardımcıları odalarında ziyaret edilmiş, fakültede görev yapan idari personel ile tanışmaları sağlanmıştır. Çğretim elemanlarımıza üniversitemizin Kutlubey ve Ağdacı kampüsleri gezdirilmiş, Rektörlük, kütüphane, mediko sosyal merkezi, yemekhane ve spor tesisleri hakkında bilgi verilmiştir.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz...