Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanlığına Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN Atanmıştır

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanlığında Görev Değişimi

Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN, Eğitim Fakültesi Dekanlığınca ve Rektörlüğün uygun görüşü ile 08.10.2020 tarihinde Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanlığına atanmıştır. Eğitim Bilimleri Bölümümüzün 2012 yılından beri Bölüm Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ'ye bölümümüze verdiği emeklerinden ve katkılarından ötürü teşekkür eder, akademik yaşamında başarılar dileriz. Yeni Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN'ın Bölüm Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını diler, bu görevinde başarılar dileriz.

Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN'ın Kısa Özgeçmişi

Eğitim Yaşamı
  • 1975 yılında Elazığ Öğretmen Lisesini,
  • 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi lisansını,
  • 1995 yılında Ankara Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi yüksek lisansını,
  • 2012 yılında Gazi Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi doktorasını tamamladı.
            Çalışma Yaşamı
  • Ülkemizin birçok şehrinde ve Almanya'da sınıf, özel eğitim, resim ve rehber öğretmenlik görevlerinde bulundu.
  • 2000-2006 yılları arasında İlköğretim Müfettişliği yapmıştır.
  • 2006-2008 yılları arasında Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalıştı.
  • 2014 yılında İspanya'nın Oviedo Üniversitesinde misafir öğretim üyesi olarak çalıştı.
  • 2015 yılında İngiltere'nin UCL Üniversitesinde araştırmacı olarak bulundu.
  • 2013 yılından bu yana Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
  • Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Başkanlığını yürütmektedir.
  • Sınıf yönetimi, okul yönetimi, eğitim bilimi, özel eğitim, meslek etik, kadınların eğitimi gibi birçok lisans ve yüksek lisans dersini yürütmektedir.
  • Eğitim ve eğitim yönetimi üzerine birçok akademik yayını bulunmaktadır.

• Mezunlarımızla "Yarının Işığında: Mezunların İyi Oluş Yolculuğu" Etkinliğinde Buluşuldu

• Bölümümüz Öğrencileri ve Akademik Danışmanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı

• Bölümümüz Öğretim Elemanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı