Çaycuma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Öğrencilerimize Seminer Verdi

Rehberlik ve Psikolojik Anabilim Dalı 3. ve 4. sınıf lisans programında yer alan Psikolojik Testler dersi kapsamında ve dersin öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS moderatörlüğünde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Çaycuma Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde görev alan Ercan ÇELEBİ, Muammer ŞENGÜL, Kerem AYTAN ve Ercan GÜLEDAĞI'nın 22-29 Aralık 2020 tarihlerinde 2(iki) gün çevrimiçi program (ZOOM) kullanılarak öğrencilerimize Wisc-R, Leiter, Anadolu Sak Zeka Ölçeği ve Standford Binet zeka testleri ile ilgili seminer vermiştir. Seminer boyunca öğrencilerin uygulanan testlerle ilgili sorularına cevap verilerek, RAM bünyesinde yapılan etkinlikler ve çalışmalarla ilgili ayrıntılı açıklamalar yapılmıştır.