Bölümümüz Öğretim Üyelerinin Erasmus Ders Verme Hareketliliği Kapsamında İspanya Valladolid Üniversitesi'ni Ziyareti

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Sinem TARHAN ile Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi ABD öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Neslihan KÖSE Erasmus ders verme hareketliliği kapsamında İspanya’nın Valladolid Üniversitesi Soria Kampüsünü ziyaret etti.  25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Eğitim Fakültesinde Doç. Dr. Marıa Gorettı Faya Ornıa ve öğrencileri ile bir araya gelen hocalarımız Türkiye’yi ve Bartın Üniversitesi'ni tanıttı, Bartın Üniversitesi'ndeki öğrenci değişim programları hakkında bilgi verdi.