Bölümümüz Öğretim Üyeleri “Akademik Performans Ödülü” Almaya Hak Kazandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında 3 Kasım Cuma günü “Akademik Performans Ödül Töreni” gerçekleştirildi. 2022 yılında yaptıkları çalışmalarla öne çıkan akademisyenlerin ödüllendirildiği törende “Eğitim Bilimleri, Filoloji, İlahiyat, Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimleri, Spor Bilimleri, Güzel Sanatlar” temel alanında Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mustafa FİDAN ile Doç. Dr. Murat DEBBAĞ Altın Kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Başarı belgelerini takdim eden BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, “Ne mutlu bize ki 15 yılını doldurmuş genç bir üniversite olmamıza rağmen akademisyenlerimizin yüksek gayretleri neticesinde çok önemli başarılar elde ettik ve etmeye devam ediyoruz.” ifadesine yer vererek ödül alan tüm öğretim elemanlarını tebrik etti.