Arş. Gör. Muhammed Enes Keskinkılıç ve Arş. Gör. Havva Nur Taş Göreve Başladı

Arş. Gör. Muhammed Enes Keskinkılıç ve Arş. Gör. Havva Nur Taş Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalında göreve başladı.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sinem Tarhan , Dr. Öğr. Üyesi İ. Çağatay Ulus, Dr. Öğr. Üyesi Eyup Zorlu ve Dr. Öğr. Üyesi Eda Çürükvelioğlu Köksal’ın katılımı ile gerçekleşen oryantasyon etkinliğinde fakültenin, bölümün ve anabilim dalının yapısı, iş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğü hakkında bilgi verilmiştir. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci ve Prof. Dr. Nuriye Semerci odalarında ziyaret edilmiş, fakültede görev yapan idari personel ile tanışmaları sağlanmıştır. Araştırma görevlilerimize üniversitemizin Kutlubey ve Ağdacı kampüsleri gezdirilmiş, Rektörlük, kütüphane, mediko sosyal merkezi, yemekhane ve spor tesisleri hakkında bilgi verilmiştir.

Araştırma görevlilerimizi tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz...