Arş. Gör. Muhammed Enes Keskinkılıç Göreve Başladı

Arş. Gör. Muhammed Enes Keskinkılıç, Bölümümüzün Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalında görevine başlamıştır.

2 Mart 2021 tarihinde Bölümümüze ataması gerçekleştirilen Arş. Gör. Muhammed Enes KESKİNKILIÇ, göreve başladıktan sonra Eğitim Fakültesi Dekanlığını ve Bölüm Başkanlığını ziyaret etti. Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Bölüm Başkanlığı ziyaretlerinde Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN, Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, Arş. Gör. Ömer YILMAZ, Arş. Gör. Eda AKDOĞDU, Arş. Gör. Mehmet Can DEMİR ve Arş. Gör. Muhammed Enes KESKİNKILIÇ katıldı.