Arş. Gör. Mehmet Can DEMİR görevine başladı (Oryantasyon Çalışmaları)

Bölümümüz Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalı’nda 11.11.2019 tarihinde Araştırma Görevlisi olarak görevine başlayan Mehmet Can DEMİR için oryantasyon programı düzenlenmiştir.  Oryantasyon Programı kapsamında Arş. Gör. Mehmet Can DEMİR’e Fakültemiz ve lisans programları derslerinin yürütüldüğü Mehmet Akif Ersoy derslik binası gezdirilerek tanıtılmıştır. Kutlubey Kampüsü’nde eğitim-öğretim faaliyetini yürüten akademik birimler ve yerleşkeler hakkında bilgiler verilmiştir. Yemekhane, kantin hizmetleri ve Fakültemiz çay ocağının kullanım olanakları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Arş. Gör. Mehmet Can DEMİR oryantasyon programı kapsamında 21.11.2019 tarihinde önce Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ ile sonra Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL ve Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ ile tanıştırılarak bilgi aktarımı yapılmıştır.  Daha sonrasında Fakültemiz bölüm başkanları ve idari personel ile tek tek tanıştırılmıştır. Bölüm başkanları bölümleri ve yürütmüş oldukları faaliyetler hakkında bilgiler vermişlerdir. Oryantasyon programı kapsamında 22.11.2019 tarihinde Ağdacı Kampüsü’ne gidilerek Fakültemizdeki görevine yeni başlayan Arş. Gör. Mehmet Can DEMİR’in kampüs içerisindeki akademik ve idari birimler ile sosyal tesisler hakkında bilgi sahibi olması sağlanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.