Arş. Gör. Dilek AYDIN Görevine Başladı (Oryantasyon Çalışmaları)

Bölümümüz Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Ana Bilim Dalı’nda 26.11.2019 tarihinde Araştırma Görevlisi olarak görevine başlayan Dilek AYDIN için oryantasyon programı düzenlenmiştir.  Oryantasyon Programı kapsamında Arş. Gör. Dilek AYDIN’a Fakültemiz ve lisans programları derslerinin yürütüldüğü Mehmet Akif Ersoy derslik binası gezdirilerek tanıtılmıştır. Kutlubey Kampüsü’nde eğitim-öğretim faaliyetini yürüten akademik birimler ve yerleşkeler hakkında bilgiler verilmiştir. Yemekhane, kantin hizmetleri ve Fakültemiz çay ocağının kullanım olanakları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Arş. Gör. Dilek AYDIN oryantasyon programı kapsamında 27.11.2019 tarihinde önce Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ ile daha sonra 09.12.2019 tarihinde Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL ve Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ ile tanıştırılarak kendisine bilgi aktarımı yapılmıştır.  Dekanımız ve Dekan Yardımcılarımızla yapılan görüşmelerde Fakültemizin misyon ve vizyonu doğrultusunda fakültemizin işleyişi hakkında bilgiler verilmiştir. Oryantasyon programı kapsamında 29.11.2019 tarihinde Ağdacı Kampüsü’ne gidilerek Fakültemizdeki görevine yeni başlayan Arş. Gör. Dilek AYDIN’ın kampüs içerisindeki akademik ve idari birimler ile sosyal tesisler hakkında bilgi sahibi olması sağlanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.