Akçalı İlkokulu’nda “Renk Cümbüşü: Kitap Ayracı ve Maske Yapıyoruz” Etkinliği

Doç. Dr. Burcu Duman danışmanlığında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü 2.sınıf öğrencilerinden Rüveyda Tuğçe Işıkkaya, Sudenur Tok ve Tuğçe Subaşı tarafından Eğitimde Program dışı Etkinlikler dersi kapsamında Akçalı İlkokulu’nda “Renk Cümbüşü: Kitap Ayracı ve Maske Yapıyoruz” isimli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü ve 25-31 Mart kütüphaneler haftası doğrultusunda maske ve kitap ayracı yaparak çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak, el becerilerini geliştirmek, tasarladıkları ayraçlarla çocukları kitap okumaya teşvik etmek, eğlenceli ve yaratıcı vakit geçirmek amaçlanmıştır.
  • İş Birlikli Oyunlar Etkinliği

• Origami Yapıyoruz Etkinliği