24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği Bölümümüz Katkılarıyla Gerçekleştirildi

24 Kasım Öğretmenler Günü, RPD Anabilim dalımız ve Eğitim Fakültesi etkinlik düzenleme komisyonunun iş birliği ile organize edilen “Güncellemeniz Var! 21. Yüzyılda Öğretmenlik” başlıklı etkinlikler dizisiyle kutlandı. Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliklerde öğretmenler, öğrenciler ve öğretim elemanları buluştu.
Eğitim Bilimleri Bölümümüz ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümümüzden değerli hocalarımızın katkılarıyla zenginleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliği kapsamında, bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Eyup ZORLU moderatörlüğünde “Eğitimde İş Birliği” paneli düzenlendi. Panele Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Yeter MENGEŞ ile Edebiyat Öğretmeni Damla Deniz TURPÇU panelist olarak katıldı.
Panelin akabinde Dr. Öğr. Üyesi Reha SARIKAYA yürütücülüğünde öğrencilerle birlikte hazırlanan mini konser izleyiciye sunuldu. Büyük beğeniyle takip edilen konserin ardından Eğitim Bilimleri Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa FİDAN tarafından “Geleceğin Öğretmenleri” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Etkinliğin son adımında, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nün hazırladığı “Öğretmenim” temalı çevrim içi posta sanatı sergisi izleyiciyle buluştu.
Etkinlik aralarında Web 2.0 araçlarının kullanımıyla yapılan mini etkinlik ve yarışmalar katılımcılar tarafından ilgi gördü ve oldukça renkli anlara sahne oldu.
24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri, etkinliklerin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen öğretim elemanlarına “Teşekkür Belgesi” takdimiyle sona erdi.