23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Yüce Atatürk Anısına!

Ulu Önderimiz Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Bayramımızı ilk günkü coşkuyla Bartın Mika-Der Çocuk Evleri Sitesi'nde kutladık. Program sürecinde origami sanatıyla çiçek ve kalp yapma etkinliği düzenledik. Ardından yapılan materyaller, bayraklar ve Atatürk fotoğraflarıyla Atatürk ve 23 Nisan Köşesi oluşturduk. Çocuklarımızla birlikte yazdığımız şiiri de bu köşeye ekledik. Son olarak, Atatürk'ü Yaşamak adlı kısa filmi izleterek çocuklarımıza Millî ve Manevî değerleri aşılamaya çalıştık.