2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Okullarda RPD Uygulamaları Toplantısı

4 Mart 2022 Cuma günü saat 10:30’da Zoom üzerinden Okullarda RPD Uygulamaları dönem toplantısı yapıldı. Toplantı PDR ana bilim dalı öğretim elemanlarımız ile uygulama okullarındaki psikolojik danışmanların katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda güz döneminin genel değerlendirmesi, bahar döneminin planlaması, öğrencilerimizin ihtiyaçlarının ve sürece yönelik görüşlerin paylaşımı yapıldı. Toplantıya gösterdikleri değerli katılım için tüm okul psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.