15 Temmuz Şehitler İlkokulu’nda “Anneme Sevgilerimle” Etkinliği

Doç. Dr. Burcu Duman danışmanlığında PDR Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Sibel Durmuş, Şüheda Aslan ve Elif Teke tarafından Eğitimde Program Dışı Etkinlikler dersi kapsamında 15 Temmuz Şehitler İlkokulu’nda “Anneme Sevgilerimle” isimli bir etkinlik gerçekleştirmişlerdir. Etkinlikte 14 Mayıs Anneler günü kapsamında öğrenciler annelerine duygularını yansıtan şiirler yazmış yazdıkları kağıtları süsleyerek annelerine hediye etmişlerdir.
  • İş Birlikli Oyunlar Etkinliği

• Origami Yapıyoruz Etkinliği