Yeni Öğretim Yılı Çeşitli Oryantasyon Faaliyetleri ile Başladı

Üniversitemizde yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yeni gelen öğrencilerimizin bölüm ve üniversiteye uyumunu kolaylaştırmak için çeşitli oryantasyon ve bilgilendirme etkinlikleri düzenlenmiştir. Birinci sınıf öğrencilerinin ilk ders saatlerinde derslik binasında Arş. Gör. Dr. Çınar Kaya ve PDR Kulübü yönetiminden iki öğrencimiz yönlendirmelerde bulunmuş ve oryantasyon etkinliklerinin duyurusunu yapmışlardır. 25 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 14:30’da Sözel derslikte yapılan oryantasyon etkinliğinde Eğitim Bilimleri öğretim elemanları Arş. Gör. Ömer Yılmaz ve Arş. Gör. Dr. Çınar KAYA tarafından Bartın ili, üniversite yaşamı, fakülte ve bölüm ile ilgili önemli bilgiler, ve UZEM derslerine katılıma ilişkin temel bilgiler paylaşılmıştır. Anabilim Dalı Başkanımız Sayın Dr. Öğr Üyesi Sinem Tarhan etkinlikte hazır bulunarak öğrencilerimizle önemli paylaşımlarda bulunmuştur. Oryantasyon etkinlikleri kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kulübü iki gün boyunca stant açmıştır. Stant üniversitemiz öğrencileri ve misafirlerden yoğun ilgi görmüştür.

• Mezunlarımızla "Yarının Işığında: Mezunların İyi Oluş Yolculuğu" Etkinliğinde Buluşuldu

• Bölümümüz Öğrencileri ve Akademik Danışmanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı

• Bölümümüz Öğretim Elemanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı