Uygulamalı Derslere Yönelik İşbirliği Toplantısı

RPD öğrencilerinin Kurum deneyimi ve Alan Çalışması gibi uygulamalı derslerinin yürütülmesi ile ilgili işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki kurumlarda çalışan RPD uzmanları ile bölümümüz öğretim üyelerinin katılımıyla 21 Mart Perşembe tarihinde bir toplantı gerçekleştirdi. Görüş alışverişi yapılan ve uygulamaların iyileştirilmesi ile ilgili öneriler geliştirilen toplantıya bölümümüzden Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN, Dr. Öğr. Üyesi Eyüp ZORLU, Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge SULAK AKYÜZ katıldı.

• "Ben Kimim?" ve "Trafik Işıklarını Takip Et" Etkinlikleri

• Akıl ve Zeka Oyunları Etkinlikleri