RPD Oryantasyon Etkinlikleri

Üniversitemizde yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yeni gelen öğrencilerimizin bölüm ve üniversiteye uyumunu kolaylaştırmak için çeşitli oryantasyon etkinlikleri düzenlendi. 24 Eylül Pazartesi günü saat 11:00’da Birinci sınıflarımıza PDR Kulübü öğrencileri tarafından Kampüs gezisi düzenlendi. Bu gezide kampüsteki birimler ve donatılar tanıtıldı. 25 Eylül Salı günü saat 10:00’da Sözel derslikte yapılan oryantasyon etkinliğinde Eğitim Bilimleri öğretim elemanları Arş. Gör Ömer Yılmaz ve Arş. Gör. Çınar KAYA tarafından Bartın, üniversite yaşamı, fakülte ve bölüm ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. UZEM derslerine katılıma ilişkin temel bilgiler Arş. Gör. Ömer Yılmaz tarafından sunuldu. Dr. Öğr Üyesi Sinem Tarhan ve Dr. Öğr Üyesi Eyup Zorlu da etkinlikte hazır bulunarak öğrencilerimizle paylaşımlarda bulundu.

Oryantasyon etkinlikleri kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kulübü de ilk dört gün boyunca stant açtı. Dilek Ağacı etkinliği gibi çeşitli etkinlikler yapıldı üniversitemiz öğrencileri ve misafirlerden yoğun ilgi gördü. Rektörümüz sayın Prof. Dr. Orhan Uzun da standı ziyaret etti.

• Mezunlarımızla "Yarının Işığında: Mezunların İyi Oluş Yolculuğu" Etkinliğinde Buluşuldu

• Bölümümüz Öğrencileri ve Akademik Danışmanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı

• Bölümümüz Öğretim Elemanları ile Saha Ziyaretlerine Ön Hazırlık Toplantısı Yapıldı