Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezli Yüksek Lisans Programı Açılıyor

Bartın Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezli Yüksek Lisans Programı açılması konusundaki teklifimiz  07.04.2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve uygun görülmüştür.

Bu süreçte bizleri destekleyen Rektörümüz Prof. Dr.  Orhan Uzun’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sedat Yazıcı’ya,  Dekanımız Prof. Dr. Çetin Semerci’ye,  Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. H. Selma Çelikyay’a,  Eğitim Bilimleri Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Nuriye Semerci ve Doç. Dr. Gülsün Şahan’a , Eğitim Bilimleri bölümündeki tüm hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

2021-2022 Akademik yılı güz dönemi itibari ile ilk öğrencilerimizi almayı planlıyor, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz.

• "Ben Kimim?" ve "Trafik Işıklarını Takip Et" Etkinlikleri

• Akıl ve Zeka Oyunları Etkinlikleri