Prof. Dr. Kemal Kuşcu Tarafından Yürütülen Atölye Çalışmaları

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Kuşcu tarafından öğrencilerimize yönelik 18 Nisan 2019 tarihinde “Okullarda Sistemik Terapi Uygulamaları” konulu atölye çalışması yapıldı. Kutlubey Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlik PDR Kulübü tarafından düzenlendi. Açılış konuşması RPD ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tarhan tarafından yapılan etkinliğe öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız yoğun ilgi gösterdi. Prof. Dr. Kemal Kuşcu, 19 Nisan 2019 tarihinde de Sözel Derslik Binası Anfi 15’de “Eğitimde Tasarım Düşüncesi” konulu uygulamalı Atölye çalışmasını gerçekleştirdi. Bu etkinliğe de öğrenci ve öğretim elemanlarımız yoğun katılım gerçekleştirdi.

• "Ben Kimim?" ve "Trafik Işıklarını Takip Et" Etkinlikleri

• Akıl ve Zeka Oyunları Etkinlikleri