PDR'de Gündem ve Güncel Sorunlar Etkinliği Gerçekleştirildi

17 Nisan 2021 Cumartesi saat 21:30'da “PDR'de Gündem ve Güncel Sorunlar” etkinliği PDR Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sinem TARHAN'ın moderatörlüğünde, Türk PDR Derneği Genel Başkanı Sn. Uzm. Psk. Dan. Oğuz Özat’ın değerli katılımlarıyla çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanındaki gelişmeler ile mesleğin geleceği konuları ele alınmıştır. Etkinlik Anabilim Dalı öğretim üyelerimizin ve öğrencilerin soru-cevapları ile sonlandırılmıştır.

Psikolojik Danışmanlık Öğrenci Konseyi ile Psikolojik Danışma Kulübü’nün işbirliğinde gerçekleşen etkinliğimize başta Dekanımız Prof. Dr. Çetin Semerci olmak üzere katılım gösteren tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

• "Ben Kimim?" ve "Trafik Işıklarını Takip Et" Etkinlikleri

• Akıl ve Zeka Oyunları Etkinlikleri