Öğrenci ve Mezunlarımız 16. PDR Öğrenci Kongresine katıldı

Öğrenci ve mezunlarımız 16. sı Bolu’da düzenlenen Ulusal PDR Öğrencileri Kongresine katıldılar. Kongrede bildiri sunanlar ve başlıkları aşağıdaki gibidir.

Derya HAN (Meltem KOCABIYIK ve Kübra KARADERE ile): Üniversite Öğrencilerinin Beden Algısı ve Genel Özyeterliliklerinin İncelenmesi: Bartın Üniversitesi Örneği. (Mezun)

Amine AKSOY: Üniversite Öğrencilerinin Bağlanma Stillerine Göre Romantik İnançlarının İncelenmesi: Bartın Üniversitesi Örneklemi (Mezun)

Burcu MERİÇ ve Süeda YALÇIN:Ergenlerde Benlik Saygısı İle Flörrt Kaygısı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi (Mezun)

Cansu GÜNEYSU ve Şeyma Betül KOCAÇİFTÇİ: Üniversite Öğrencilerinin ve Akademik Özyeterliğinin ve Kariyer Stresinin Cinsiyet ve Yaş Değişkenine Göre İncelenmesi (Mezun)

Mertcan BUDAK: Depresyon ve Stigmanın Üniversite Öğrencileri Üzerine Etkisi (3.Sınıfı bitirdi)

Serap AYKAÇ: Nomofobi: Farklı Kuşakların Perspektifi (3.Sınıfı bitirdi)

Mezun Tüm Öğrenciler

Derya HAN, Burcu MERİÇ, Amine AKSOY, Büşra KIRMIZIYÜZ,  Merve Çelik, Hicran KOYUNCU, Şeyma Betül KOCAÇİFTÇİ, Cansu GÜNEYSU, Süeda YALÇIN, Şüheda DOĞAN  isimli mezunlarımızın yanı sıra aşağıda isimleri verilen öğrencilerimiz de kongreye katılım gösterdiler.

3. Sınıfı Bitirenler

Yarennur ALTUNTAŞ

Mertcan BUDAK

Serap AYKAÇ