Eski MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN'ın Katılımlarıyla "Öğretmen Olmak Bir Can'a Dokunmak" Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi

Eski MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN’ın katılımlarıyla öğrencimiz Dağhan Fatih KÖSE’nin moderatörlüğünde öğretmen olmak ve öğretmenlik yapmak arasındaki farklara değinilen bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve pek çok katılımcı teşrif etti.

Dekanımız Sn. Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, fakültemiz tarafından düzenlenen “Öğretmen Olmak Bir Can’a Dokunmak” başlıklı söyleşiye verdiği değerli katkılarından dolayı Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN’a teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti. Ayrıca Dekanımız tarafından Sn. Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN’a “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

• "Ben Kimim?" ve "Trafik Işıklarını Takip Et" Etkinlikleri

• Akıl ve Zeka Oyunları Etkinlikleri