Doç. Dr. Sinem Tarhan'dan Öğretmenlere Hizmet İçi Eğitim

Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sinem Tarhan tarafından Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet içi eğitimleri kapsamında  Eğitim Koçluğu eğitimi verildi. Eğitim koçluğu, bireyi tanıma, iletişim, 21.yy ihtiyaç, beceri ve yeterlilikleri gibi konular 5 gün  boyunca interaktif bir şekilde  kursiyer öğretmenlerle paylaşıldı. Eğitim sürecinde  öğretmenlerimizin hem kişisel gelişimleri hem de mesleki gelişimlerinin desteklemesi hedeflendi. Eğitim süreci verimli bir şekilde  tamamlandı.

• "Ben Kimim?" ve "Trafik Işıklarını Takip Et" Etkinlikleri

• Akıl ve Zeka Oyunları Etkinlikleri