Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Haftalık Ders Programları-Güncel

2018-2019 yarıyılı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Haftalık Ders Programlarının güncel haline ekten ulaşabilirsiniz. 1. ve 4. sınıf programlarında değişiklikler olmuştur.

1. Sınıfta 2018-2019 yarıyılında yeni girenler için yeni bir ders planı uygulanacaktır. Bu nedenle önceki yıllarda kayıtlanan ve 1. sınıf derslerini alacak öğrencilerimizin dersleri farklı bir program ile gösterilmiştir. 1. Bu programda İngilizce ve AİİT derslerinin kodları değişerek sırasıyla
YDİ 101 ve  ATA 101 olmuştur. Çakışma yaşanmaması açısından yeni giren 1. sınıflar ve eskiden girip tekrar alan öğrencilerin ortak olarak ATA 101 dersinde EGF-3 grubunu; ve YDİ 101 dersinde yeni girenlerin, iki saatlik EGF-4 grubunu, önceki yıllarda girenlerin ise üç saatlik EGF-6 grubunu seçmeleri önerilmektedir.